Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak

Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak

Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşla vedalaşmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla vedalaşmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla vedalaşmak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarına veda etmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşla vedalaşmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağlamak vedalaşmak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments