Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını namaz kılarken görmek

Rüyada kızını namaz kılarken görmek

Rüyada kızını namaz kılarken görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, takdir edileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kızını namaz kılarken gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada kızını namaz kılarken görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annesini namaz kılarken görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada namaz kılan babasını görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazı tam kılmamak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulur.

Rüyada namazı doğru kılmamak kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmasını söylemek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılan cemaat görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını namaz kılarken görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments