Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını bebek görmek

Rüyada kızını bebek görmek

Rüyada kızını bebek görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını bebek gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Rüyada kendi kızının bebekliğini görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına inanılır.

Rüyada kızını bebek olarak görmek işlerini tek başına yöneteceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının bebeği olduğunu görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızının bebeğini görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirdiğini görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın bebek emzirmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zorlukların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın bebek emzirmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının bebek emzirdiğini görmek aniden evlilik kararı alacağına, onlar için çabalayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments