Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına banyo yaptırmak

Rüyada kızına banyo yaptırmak

Rüyada kızına banyo yaptırmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kazancının düşeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızına banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada kızına banyo yaptırmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet eder.

Rüyada kızının banyo yaptığını görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızını banyo yaparken görmek eşine değerli hediyeler alacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızını banyo yaptırmak biraz zaman geçmesi gereken haber, çok hayırlı adımların atılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada geniş banyo görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Rüyada banyoda temizlik yapmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, huzur dolu günler geçireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz banyo havlusu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet eder.

Rüyada banyoda kirli çamaşır görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments