Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın abisini görmek

Rüyada kızın abisini görmek

Rüyada kızın abisini görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada kızın abisini gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Rüyada sevdiğin kızın abisini görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ne yöne gideceğine delalet eder.

Rüyada kızın abisini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada abisini sarhoş görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına inanılır.

Rüyada abisini asker görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, tabiatı kötü olan kişiye, kurulu düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin abisini görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Rüyada abisini öldürmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abisi ölmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments