Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın görmek

Rüyada kızgın görmek

Rüyada kızgın görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada kızgın gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babayı kızgın görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada kızgın yüz görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kızgın görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kızgın anne görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet eder.

Rüyada babanın kızgın olduğunu görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızgın fil görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada kızgın bir boğa görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kişinin afiyette kalacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın koç görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, cesaretinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments