Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızaran balık görmek

Rüyada kızaran balık görmek

Rüyada kızaran balık görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızaran balık gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Rüyada balık kızı görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, birçok engelin aşılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, itibarın sarsılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık kızartma görmek özel muamele göreceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada kızaran balık görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık kızarmış görmek güveninin artacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada kızarmış balık yemek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık kızartması görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tavada balık kızartmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments