Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı pide yapmak

Rüyada kıymalı pide yapmak

Rüyada kıymalı pide yapmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, doğru olanı seçeceğine işarettir.

Rüyada kıymalı pide yapmak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu işaretler söz konusu olabilir.

Rüyada kıymalı pide yapmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kıymalı pide dağıtmak günü birlik kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada kıymalı pide yediğini görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı pide yemek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada kıymalı pide yedirmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet eder.

Rüyada kıymalı pide almak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada kıymalı pide ekmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine yorulur.

Rüyada kıymalı pide yaptırmak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments