Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı pide almak

Rüyada kıymalı pide almak

Rüyada kıymalı pide almak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kıymalı pide almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada kıymalı pide dağıtmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kıymalı pide almak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı pide ekmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kıymalı pide yedirmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalettir.

Rüyada kıymalı pide yapmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı pide yediğini görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kıymalı pide yemek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kıymalı pide görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, isteklerini yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments