Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı görmek

Rüyada kıymalı görmek

Rüyada kıymalı görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kıymalı gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette kıyma görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kıyma vermek belalara denk gelmeyeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı pide ekmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, işinin ehli olacağına rivayet eder.

Rüyada kıymalı börek görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada kıyma satmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı poğaça görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments