Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı ekmek görmek

Rüyada kıymalı ekmek görmek

Rüyada kıymalı ekmek görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, diplomalı kimse olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kıymalı ekmek gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada kıymalı ekmek görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı ekmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, bol muhabbette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası kıyma yemek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hakkıyla kazanca, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kıymalı pide ekmek parasının pul, malının da hiç olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kıymalı ekmek yemek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada çok kıyma görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyma çekildiğini görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Rüyada kıymadan köfte yaptığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments