Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyma kavurduğunu görmek

Rüyada kıyma kavurduğunu görmek

Rüyada kıyma kavurduğunu görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyma kavurduğunu gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Rüyada kıyma kavurmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada kıyma kavurduğunu görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada kadayıf kavurmak büyük zorluklar yaşayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin helva kavurduğunu görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada helva kavurmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Rüyada turşu kavurmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, masabaşı bir işe girileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada fıstık kavurmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada fındık kavurmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments