Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetlerini değiştirmek

Rüyada kıyafetlerini değiştirmek

Rüyada kıyafetlerini değiştirmek hastalıkların haneden uzak olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyafetlerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada kıyafet değiştirmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetini değiştirmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada sık sık kıyafet değiştirmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetlerini değiştirmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet eder.

Rüyada kıyafet değiştirdiğini görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli kıyafet değiştirdiğini görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada suratın değiştiğini görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Rüyada cam değiştirmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments