Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla kavga görmek

Rüyada arkadaşla kavga görmek

Rüyada arkadaşla kavga görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla kavga gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Rüyada ev arkadaşıyla kavga etmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki arkadaşın kavga ettiğini görmek kişiye hep umut olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, insanlarla iç içe olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşınla kavga edip barışmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine inanılır.

Rüyada sınıf arkadaşınla kavga etmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaş kavga etmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada kavgalı bir arkadaşını görmek işe başlanacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments