Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kusmak

Rüyada kırmızı kusmak

Rüyada kırmızı kusmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kusmak gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Rüyada kırmızı kusmak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, ona özlemle sarılacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toplu iğne kusmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kusmak onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah siyah kusmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk kusmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada korkudan kusmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada acı su kusmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzüne kusmak önünün açık olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments