Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelincik hayvanı görmek

Rüyada gelincik hayvanı görmek

Rüyada gelincik hayvanı görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada gelincik hayvanı gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada gelincik hayvan görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelincik hayvanını öldürmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kazançların artacağına delalettir.

Rüyada gelincik hayvanı öldürmek başarılarının ve kazancının artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işindeki verimin artacağına işarettir.

Rüyada gelincik hayvanı görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gelincik hayvanı görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelincik hayvanını görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelincik çiçeği görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz gelincik görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kırgınlıkların geçeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments