Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmız perde görmek

Rüyada kırmız perde görmek

Rüyada kırmız perde görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmız perde gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada kırmız perde görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmız at görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmız araba görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmız pantolon görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, her nimetin lezzetine varacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmız ruj sürmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kazancını katbekat arttıracağına, sağlık sorunun kalmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmız halı görmek elindekileri de yitireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmız erik görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kırmız pantolon giymek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments