Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ocak görmek

Rüyada kirli ocak görmek

Rüyada kirli ocak görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, şansının geri döneceğine işarettir.

Rüyada kirli ocak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Rüyada kirli ocak görmek hayırlı kapıların açılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağlık ocağına gitmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ocak yapmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ocağın patladığını görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ocak söndürmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işarettir.

Rüyada ocakta kaynayan yemek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ocak kurmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ocakta pişen yemek görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments