Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kağıt para görmek

Rüyada kirli kağıt para görmek

Rüyada kirli kağıt para görmek çok zor bir duruma düşeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kirli kağıt para gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Rüyada kirli kağıt para görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kağıt para kaybetmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada toplu kağıt para almak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para yıkamak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaştan kağıt para almak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıpranmış kağıt para görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tomar kağıt para görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına inanılır.

Rüyada kağıt parayı almamak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments