Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli cüzdan görmek

Rüyada kirli cüzdan görmek

Rüyada kirli cüzdan görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, toparlanacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli cüzdan gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada kirli cüzdan görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ulvi kimse haline geleceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirmizi cüzdan görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı cüzdan vermek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalettir.

Rüyada cüzdanını aramak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada deri cüzdan görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada kadın cüzdanı görmek başarılı ve kazançlı olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanında çok para görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, eskileri yâd edeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının cüzdanından para almak rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments