Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli cezve görmek

Rüyada kirli cezve görmek

Rüyada kirli cezve görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, gönlünce harcama yapmasına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli cezve gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Rüyada kirli cezve görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Rüyada yanmış cezve görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, planların sarkacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada bakır cezve almak zorluklarını aşacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cezvede kahve pişirmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalettir.

Rüyada kahve cezvesi görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada porselen cezve görmek her daim Allah yolunda olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, önemli sorumluluklar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın cezve görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada cezvede süt görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments