Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bir evi temizlemek

Rüyada kirli bir evi temizlemek

Rüyada kirli bir evi temizlemek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, bunun şans olacağına işarettir.

Rüyada kirli bir evi temizlemek gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Rüyada kirli bir evi temizlemek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kirli ev temizlemek mutlu olacağınıza, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada kirli evi temizlemek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kirli odayı temizlemek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli su temizlemek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli tuvaleti temizlemek amacına ulaşabileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli bir yeri temizlemek haberler alacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kirli mutfak temizlemek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments