Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli beyaz çorap görmek

Rüyada kirli beyaz çorap görmek

Rüyada kirli beyaz çorap görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hayırla yad etmeye, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada kirli beyaz çorap gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Rüyada kirli beyaz çorap görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kirli çorap görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kirli çoraplar görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kirli çorap çıkarmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli çorap yıkamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, manevi mutluluğu tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli çorap görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kirli çorap giymek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada siyah kirli çorap görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, işlerine yeni işler katacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments