Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlaşmış saç görmek

Rüyada kırlaşmış saç görmek

Rüyada kırlaşmış saç görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, alışveriş yapacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırlaşmış saç gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Rüyada kır saçlı erkek görmek eşi ile problemler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, hastalıktan şifa bulmaya alamet etmektedir.

Rüyada saçının kırlaştığını görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kırıldığını görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine inanılır.

Rüyada kırlaşmış saç görmek planların aksayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, birikmiş parasının olacağına delalettir.

Rüyada kır saçlı birini görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işarettir.

Rüyada saçları kırlaşmış görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kır saçlı adam görmek anne duasının açılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kır saç görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments