Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının kırıldığını görmek

Rüyada saçlarının kırıldığını görmek

Rüyada saçlarının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, onu dinleyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kendini kır saçlı görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kolay yollardan kazanacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada saçların kırlaştığını görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada kır saçlı erkek görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, bir süre belini doğrultamayacağına işarettir.

Rüyada kırlaşmış saç görmek şansın yüzüne güleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada kır saç görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada saçları kırlaşmış görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işarettir.

Rüyada saçının kırlaştığını görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yüzlerin asılacağına delalettir.

Rüyada kır saçlı adam görmek güzel işlere imza atacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sıkıntılarının daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments