Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz taşımak

Rüyada kiraz taşımak

Rüyada kiraz taşımak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işarettir.

Rüyada kiraz taşımak gördüyseniz:

  • Daha iyi yaşam koşulları için yapılacak düzenlemeler ruhunuzu da besleyebilir.

Rüyada kiraz taşımak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, alım gücünün artacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kızılcık kirazı görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, şükredeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pazardan kiraz almak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada tabakta kiraz görmek maddi zarar edeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada erik kiraz görmek bahtın açılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz kurusu yemek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine yorulur.

Rüyada kiraz ağacından kiraz yemek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada elma kiraz görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments