Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kır pidesi görmek

Rüyada kır pidesi görmek

Rüyada kır pidesi görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Rüyada kır pidesi gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada kır pidesi görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ramazan pidesi almak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı pide yediğini görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, büyük başarıla kazanacağına delalet eder.

Rüyada pide yemek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada pideciye gitmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pide yediğini görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada tahınlı pide görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, fakir çocukları giydireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada pide yaptığını görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments