Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kinali ayak görmek

Rüyada kinali ayak görmek

Rüyada kinali ayak görmek daha çok kazanç elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, kadim dostlar edineceğine alamet eder.

Rüyada kinali ayak gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Rüyada kinali ayak görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basina kina yakmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kin gütmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kina gecesi olduğunu görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada king kong görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, kazancın ikiye katlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kina gecesini görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kin tutmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kina elbisesi giymek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, işinden uzaklaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments