Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına yoğurduğunu görmek

Rüyada kına yoğurduğunu görmek

Rüyada kına yoğurduğunu görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, kurulu düzeninin olacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada kına yoğurduğunu görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada yoğurt bidonu görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bulgur yoğurduğunu görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada peynir ve yoğurt yemek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, rızkının çoğalacağına işarettir.

Rüyada kasede yoğurt görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurdu ayran yapmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret eder.

Rüyada tabakta yoğurt görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Rüyada yoğurt içmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments