Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu emzirmek

Rüyada kendi çocuğunu emzirmek

Rüyada kendi çocuğunu emzirmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada doğmamış çocuğu emzirmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının çocuğu emzirmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, ticarette yol katedeceğine inanılır.

Rüyada doğacak çocuğunu emzirmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğan erkek çocuğu emzirmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu emzirmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun emzirmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının erkek çocuğunu emzirdiğini görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments