Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılını yolmak

Rüyada kılını yolmak

Rüyada kılını yolmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, can derdine düşeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalettir.

Rüyada kılını yolmak gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada kasık kıllarını yolmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada bacak kılı yolmak kendisini eve kapatacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada kıllarını yolmak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüzden kıl yolmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, maddi olarak zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kıl yolduğunu görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yüzünden kıl yolmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments