Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi saldırısına uğramak

Rüyada keçi saldırısına uğramak

Rüyada keçi saldırısına uğramak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, bunun için sabırsızlanacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yeni bir hayata başlayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada keçi saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada keçi saldırısına uğramak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalettir.

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak değer göreceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada domuz saldırısına uğramak başarıyla geleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Rüyada köpeklerin saldırısına uğramak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı saldırıya uğramak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada düşman saldırısına uğramak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin saldırısına uğramak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt köpeği saldırısına uğramak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, işinde dar boğaza gireceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments