Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılı bacak görmek

Rüyada kılı bacak görmek

Rüyada kılı bacak görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kılı bacak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada bacakta uzun kıl görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kıllarının döküldüğünü görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının bacağında kıl görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada kendi bacağında kıl görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Rüyada bacaklarında kıl görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kılı görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada bacağının kıllı olduğunu görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kazancının artacağına, delalet etmektedir.

Rüyada bacağından kıl almak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments