Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılçık görmek

Rüyada kılçık görmek

Rüyada kılçık görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Rüyada kılçık gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada ağızdan kılçık çıkarmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada balık kılçığı görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya inanılır.

Rüyada balık kılçığı yemek yöneticilik koltuğuna oturacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılçık görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya tabir olunur.

Rüyada kılçıklı balık yemek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Rüyada kılçık çıkarmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada balık kılçığı çıkarmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamsi kılçığı görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments