Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kerpiçten ev yapmak

Rüyada kerpiçten ev yapmak

Rüyada kerpiçten ev yapmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, insanlar arasında yüceleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kerpiçten ev yapmak gördüyseniz:

  • Aslında bazı karlı şeyler olabilir.

Rüyada kerpiçten ev yapmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, adının her yerde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kerpiç ev yapmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kerpiç evde oturmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kerpiç eve taşınmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski kerpiç ev görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kerpiçten evler görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada ev sıva yapmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına yorulur.

Rüyada eve idrar yapmak üzüleceğine ve kırılacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments