Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin ölmek üzere olduğunu görmek

Rüyada kendinin ölmek üzere olduğunu görmek

Rüyada kendinin ölmek üzere olduğunu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, elindekini de bitireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hayırlı haberler getireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin ölmek üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada annemin birini öldürdüğünü görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına delalet eder.

Rüyada maymun öldürmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Rüyada eşek arısını öldürmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyi tekrar öldü görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaannenin öldüğünü görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada kedi görüp öldürmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulur.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada annenin öldüğünü sanmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments