Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kendinin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kendinin gelinlik giydiğini görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada düğünde gelinlik giymek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, iş güç konusunda birçok karar verileceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada evli kadının gelinlik giymek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın gelinlik giydiğini görmek insanlar tarafından tanınacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada çiçekli gelinlik giymek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada annemin gelinlik giydiğini görmek çok daha iyi günler göreceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının gelinlik giydiğini görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, kendisine kızacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik almak ve giymek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments