Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yolculuk yaparken görmek

Rüyada kendini yolculuk yaparken görmek

Rüyada kendini yolculuk yaparken görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yolculuk yaparken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Rüyada hac yolcusu olduğunu görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada uçak yolculuk yaptığını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle yolculuk etmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini yolcu etmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yolcu etmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Rüyada yolculuğa gidememek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulur.

Rüyada istanbula yolculuk yapmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyle yolculuk yapmak yeni kararlar alınacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi olarak zarar edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments