Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yolcu etmek

Rüyada birini yolcu etmek

Rüyada birini yolcu etmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına inanılır.

Rüyada birini yolcu etmek gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Rüyada hacca yolculuk yapmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın üstünde yolculuk yapmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada yolculukta tuvalete gitmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, her daim Allah yolunda olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde yolculuk yapmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tren yolculuğu görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolcu otobüsü sürmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada motorla yolculuk yapmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada beyaz arabayla yolculuk yapmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments