Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yabancı bir evde görmek

Rüyada kendini yabancı bir evde görmek

Rüyada kendini yabancı bir evde görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini yabancı bir evde gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada yabancı eve girmek büyük başarılara imza atılacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir evi temizlemek yönetici makamına geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet eder.

Rüyada evde yabancı kadınlar görmek kalp kırıklığı olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada evde yabancı birini görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada kendini yabancı bir evde görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir evde yemek yemek büyük problemler yaşanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada yabancı evler görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, bolluk içine olacağına inanılır.

Rüyada yabancı ev görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments