Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı eve girmek

Rüyada yabancı eve girmek

Rüyada yabancı eve girmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sorunlarının biteceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı eve girmek gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada yabancı bir eve girmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı eve girmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yabancının evine girmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıhhat kazanacağına işarettir.

Rüyada yabancı birinin evine girmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine inanılır.

Rüyada evde yabancı birini görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet eder.

Rüyada yabancı bir evde yemek yemek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir evi temizlemek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı evde olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments