Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini vapurda görmek

Rüyada kendini vapurda görmek

Rüyada kendini vapurda görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini vapurda gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada deniz vapuruna binmek üzücü haberler alacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada vapur görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, imkânlarının azalacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vapurla denizde gezmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada vapurdan inmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada gemi vapur görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan vapur görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vapur kazası görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deniz vapur görmek çok başarılı olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments