Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini üzüntülü görmek

Rüyada kendini üzüntülü görmek

Rüyada kendini üzüntülü görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini üzüntülü gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Rüyada anneyi üzüntülü görmek büyük başarılara imza atılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüntülü kalabalık görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini üzüntülü görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada üzüntüden bayılmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, haksızlık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüntülü haber almak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına inanılır.

Rüyada üzüntülü birini görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını üzüntülü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini üzüntülü görmek adından konuşulur olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments