Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini üvey görmek

Rüyada kendini üvey görmek

Rüyada kendini üvey görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada kendini üvey gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Rüyada üvey olduğunu görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet eder.

Rüyada üvey baba görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üvey kızını dövmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet eder.

Rüyada üvey anneyle kavga etmek sevgisinin artacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini üvey görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş üvey annesini görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada üvey dayı görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin üvey olduğunu görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments