Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini toprağa gömmek

Rüyada kendini toprağa gömmek

Rüyada kendini toprağa gömmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Rüyada kendini toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada altını toprağa gömmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada silahı toprağa gömmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada anahtarı toprağa gömmek şeytanın aklına uyacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa ekmek gömmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada yılanı toprağa gömmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa bebek gömmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi toprağa gömmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments