Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sevinçli görmek

Rüyada kendini sevinçli görmek

Rüyada kendini sevinçli görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, başarılarının artacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada kendini sevinçli gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada sevinçli haber almak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevinçli kalabalık görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada sevinç gözyaşı görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevinç yaşamak kendisi için mal mülk alacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevinçten ağladığını görmek yaşam tecrübesi edineceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevincinden ağlamak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini sevinçli görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevinçten havalara uçmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments