Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevinçli kalabalık görmek

Rüyada sevinçli kalabalık görmek

Rüyada sevinçli kalabalık görmek dertlerin artacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına inanılır.

Rüyada sevinçli kalabalık gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada sevinçli kalabalık görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sevinçli olmak zor bir döneme girileceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada sevinçli haber almak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, şansının ve bahtının döneceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sevinçten uçmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını sevinçli görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işarettir.

Rüyada birini çok sevinçli görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, makama ve rızka sahip olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sevinçli görmek mal kayıpları da yaşayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevinçli bir haber almak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments