Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini parkta görmek

Rüyada kendini parkta görmek

Rüyada kendini parkta görmek maddi sorunlarının artacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini parkta gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Rüyada kendini parkta görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada park yapıldığını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulmaktadır.

Rüyada parkta oynadığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada yeşillik park görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulur.

Rüyada park edilmiş araba görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı park etmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına yorulur.

Rüyada arabayı park ettiğin yeri bulamamak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzlu park görmek huzur ve kazanç getireceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments