Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ormanda görmek

Rüyada kendini ormanda görmek

Rüyada kendini ormanda görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, endişelerin son bulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet eder.

Rüyada kendini ormanda gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada ormanda kaybolmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ormanda aslan görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ormana kaçtığını görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine inanılır.

Rüyada yeşil ormanda yürümek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada orman yangını görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi yükünün artacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada orman ve yeşillik görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada ormanlık alanda kaybolmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanlık alanda gezmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments