Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini karşında görmek

Rüyada kendini karşında görmek

Rüyada kendini karşında görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, geleceğin güzel olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kendini karşında gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada kendini karşında görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi karşında görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşındakine bağırmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşında kendini görmek kırılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments